The big C

Gud vad jag är ojämn. Jisses.. 
Har "firat helg".
I fredags blev det utgång. Igår kollades det serier hela kvällen. 
Med risk för att låta som en riktigt dryg (buhu det är så synd om mig att killar blir intresserade av mig åh jag önskar att alla äckliga dudes bara kunde lämna mig ifred-)tjej, så kommer jag nu klaga lite pga har fått en så extremt låg tolerans mot bullshit den senaste tiden; Måste ärligt säga att jag blev rätt trött på det. Orkar inte träffa på så himla o nice:a killar som bara är jobbiga och raggar på som bara den. Man kan knappt prata normalt med någon utan att han måste köra något raggningsspel och inte kan förstå att man är ointresserad. Vilket gör att jag antingen måste vara extremt dissig eller dryg. Det gör mig sjukt irriterad. Vill kunna prata med nytt och roligt folk ju. Antar att jag får gå till något nytt, och kanske inte på en löningsfredag. Ännu en bra anlednig med att peppa tills på lördag och födelsedagsmaskeraden jag ska på!
 
Anyways, nästa vecka har jag tenta. Vilket jag inte riktigt ser fram emot.
Kollade mitt betyg på förra tentan igår ungefär en vecka efter resultatet släpptes för min mamma tvingade mig att visa henne och så sa hon det till mig sedan. Hade egentligen planerat att inte titta förän efter nästa tenta var inlämnad eftersom jag redan hade skjutit upp det så länge pga prestationsångest. Det blev ett C. Vilket är okej. Jag vet att det egentligen är bra, jättebra med tanke på förutsättningarna. Men jag skulle gärna vilja ha B. Fast med tanke på att ingen i klassen fick A så får jag givetvis vara glad över mitt C för det innebär ju att jag har varit näst bäst.
Skäms dessutom lite över att jag verkar så pass överlägsen när jag skriver såhär. För Statsvetenskap är faktiskt ett relativt svårt ämne och jag är bra på det så jag borde vara riktigt nöjd och glad. But no...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: