Soft

Haha åh. Jag är så himla opepp på allt just nu. Har ingen lust att göra tråkiga saker enbart för att jag måste. Vill bara glida runt göra roliga saker chilla äta min egen vikt i en massa onyttigt skräp. Skriva meningar utan kommatecken dessutom. Jag ser till att göra det jag måste för jag antar att det kommer vända senare och då lär jag bli arg på dåtids-Amanda att hon bara slutade och gav upp när hon helt plötsligt tyckte allt var tråkigt. Skriva om sig själv i tredje person också. Men det tar emot och jag slackar efter en del. 
Det jobbigaste är att jag inte tycker saker jag gillar är roliga heller. T.ex. träning. Jag ser till att träna för att inte bli fet som en gris nu när jag i princip slutat tänka på hur/när/vad jag äter. Vem bryr sig lixom. Kan lika gärna bli så rund att jag börjar rulla fram. För det är ändå bara jag själv som ska gosa med mig och mitt eget fett.
Nä okej, nu överdriver jag FETT. Har bara en svacka som innebär att jag bara vill fika se på film äta gott promenera och dansa långt in på morgonen. Vill nog ha semester igen helt enkelt. Inte för att jag har tid för det nu..
Bra tajming typ.
 
On a positive note; har lyckats "läsa" (lyssna på talbok samt läsa med i boken) ikapp ca 250 sidor på tre dagar så nu har jag bara 30 kvar. plus instuderingsfrågor. Har även hunnit med tre träningspass förra veckan. Trots halsont och baksmälla. Sund livsstil var det ja... 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: