Lifvet

Jag tror att jag är tillbaka. Har pluggat marknadsföring hela dagen. Riktigt roligt faktiskt ( Ä N T L I G E N ). Det plus extrem träningsvärk samt power walkade fett långt (Well hello Beach 2014) (bra att jag stavade fel på Beach två gånger...). 
Det gör dock att jag är lite trötti just nu. Därför får ni "mitt lif i bilder" pga har börjar digga att dokumentera typ allt jag gör (samt tvinga andra att görat) genom bilder nu när jag inte skrivit om det på länge. 

Först kommer lite födelsedagsfirande. 
Sedan lite mat. 


Lite tråkigt på gymmet medan man eftersvettas. 
Lite plugg. 


Lite promenad till stuvsta i vårsolen. 

Lite efter tenta firande. Lite fika med mitt hjärta. 

Lite våffeldagen och en "jag har tydligen blivit vuxen våffla". 


Tentaplugget

Så här ser det ut för mig för tillfället. 

Annars har jag jobbat och kommit igång med löpträningen igen (tills det blev vinter igen och förstörde that shit). Jag sprang dock på löpbandet häromdagen även om det är en miljon gånger sämre än att springa utomhus i ett härligt vårväder. Jepp jag klagar på vädret. Det har gjort mig extremt bitter. Inte nog med att plugget är svinjobbigt, min längtan bort blir bara ännu större när allt är täckt av regnig snö. Ha..
För att ändå avsluta på en positive note så kan jag tala om att jag ska få extremt mycket tillbaka på skatten så jag kan både resa någonstans och ta körkort utan att behöva leva fattigt.  =)