Remember this one?

Jag som precis tänkte skriva ett inlägg om hur bra och uppstyrd jag blivit på senaste tiden och hur lite jag skjuter upp saker nu. Sedan fick jag se att jag skrivit ett inlägg som jag ej publicerat för att jag inte tagit mig för att fota en ny bild med min älskade kappa på mig... Bra där. Men här får ni några (ostrukturerade?) tankar.
 
Jag gör extremt mycket saker; pluggar, jobbar, tränar (och hinner även med att ha en hel del roligt såklart), och lyckas ändå göra dem riktigt bra. Fast så skulle jag också sedan vara lite sådär självreflekterande och påpeka att jag har insett att jag på senaste tiden har gått från att vara extremt osäker på att framföra hur bra jag faktiskt kan vara, alltså från att ha haft en ganska dålig självkänsla (av en viss anledning) med andra ord, till att nästan bli för säker på hur bra jag kan vara och specifikt berätta det ofta (vilket man ska göra för att bli av med det dåliga självförtroendet, för ju mer man påpekar och säger att man är bra desto större blir chansen att man faktiskt inser och tycker det senare). Vilket jag märkt kan framstå som lite arrogant i vissa samanhang, även om jag nästan alltid märker när det blir så och påpekar det. För jag är inte en sådan person och vill definitivt inte vara så. Jag hatar när folk tror att de är överlägsna endast för att de kan mycket (dvs. har läst mycket). Att kunna läsa sig till saker och lära sig dem utantill gör inte en person smart anser jag. Det är vad man gör med sin kunskap som gör en smart. Om man väljer att gå runt och visa sig duktigt utan att dela med sig av det man kan/vet så tycker inte jag att man är en smart individ. Det smarta är enligt mig att ha kunskap, dela med sig av den ta del av andras och även diskutera och jämföra den med andras kunskaper/idéer. Och därmed kunna skapa/göra något av denna kunskap genom att man breddar sin kunskap och sitt perspektiv.  Dessutom kan man kanske till och med bli ännu smartare av det. För de flesta kan ju rabbla saker som står i böcker, det är när man lyckas göra något vettigt med den informationen som det faktiskt blir värdefull.

Helgen

I fredags kväll var vi på mingel för ekonomerna på Café Opera, det var riktigt roligt. Vi pratade med en hel del folk och jag pratde med några ur min faddergrupp av en slump och alla verkar kanon så nu är jag taggad på att följa med på resten av aktiviteterna och sittningarna.
 
Igår kväll gick jag och kollade på min brors bands konsert på fryshuset. De ställde upp i en tävling där och trots att de var först ut (och stora delar av publiken inte hade kommit än, plus att deras polare från huset var där för att de hade något event) så var de sjukt nära på att gå vidare. Är så pass stolt över honom. Hans band var definitivt de yngsta där men ändå så ägde de många av de andra! Vilket gjorde det ännu bättre. Näsa gång de ställer upp tänker jag dra med mig typ tusen pers så att de verkligen går vidare.
 
Road to destruction (https://www.facebook.com/roadtodestructionhuddinge?fref=ts)
 

Freedag

Klockan är inte ens fyra och jag har jobbat, gymmat och jagat mat. 
Haha nä inte riktigt men det känns nästan så när man går runt inne på pulsen i flempan. Det är reavaror överallt huller om buller, man hittar aldrig det man ska ha utan att behöva leta i tusen år. Och själva butiken är ungefär som en labyrint. Jag gillar inte.  Bättre var det allt på min tid när vi hade gamla pulsen!! 
Det enda positiva är väl att de har bra och billig kvarg där. 


OBS ketchupen är till min bror, jag inte ett speciellt stort fan av sånt. Jag har aldrig riktigt vant mig vid smaken för jag kunde inte äta den när jag var yngre eftersom jag var allergisk mot tomat då.