--*--*--

Igår var det den sista sittningen. Finsittningen. Det var riktigt kul. Trots att jag fick panik över att min telefon dog där ett tag... Hatar den. 

(Här skrev jag en massa ord om mitt plugg och att jag är helt ny på redovisning så allt blir lite extra krångligt och att jag har haft fullt upp med plugg och jobb och fest den senaste tiden. Men det försvann)
I'm so sad.  

Innan festligheterna började. 

Halloncheesecake

Nu kommer skryt. Detta är halloncheesecaken jag svepte ihop igår. Helt toppen awesome första gången jag testade. Blev dock lite besviken hur lätt det faktiskt var. Hade bilden av att det var sjukt avancerat. But it wasn't. 

Snart blir det tenta. P I R R I G T !!!

Min födelsedag. Här sitter jag och tentapluggar..

Att min födelsedag alltid lyckas komma fett olägligt. Imorgon har jag tenta och förra året hade jag halsfluss. Det går bra nu, kan man lätt säga. Not.
Fast jag är inte deppig för det. Solen skiner. Jag ska käka gott ikväll och försöka njuta lite trots allt.
Sedan funderar jag på att ha en liten tillställning (haha! alltså, det där ordet!) den 8 mars. För jag blev lite sugen när jag fik frågan nyss. Kanske. Är ej helt hundra på detta än. Men jag känner att det är så tråkigt att inte fira bara för att man har fullt upp med tentor, plugg och jobb. Seriöst. Hur tråkig får man vara?!
Sånt är endast okej när man blivit gammal!!