Tankebubblan

Idag är det soligt och jag känner mig glad. Skrev jag i ett sms alldeles nyss. 
Vilket fick mig att inse att det är helt sjukt hur mycket mitt humör påverkas av vädret. (Och givetvis av min menscykel då det förmodligen var PMS-time) (Menscykel är för övrigt ett riktigt lustigt ord. Tänker alltid på en typ en tampong som är ute och cyklar.)

I alla fall, förra veckan var jag på rätt obra humör. Vare sig det berodde på PMS eller väder. Det kändes som att jag hela tiden snubblade på mållinjen medan alla andra runt omkring mig hade extremt mycket flyt. När alla andra bara får toppenjobb och awesome praktikplatser, träffar helt underbara killar som allt bara känns rätt med, och får en massa fabulösa, coola och intressanta saker kastade på dem. Så kommer jag till näst sista steget i anställningsprocessen på ett jobb jag väldigt gärna ville ha men får ett nej till sist. En väldigt härlig kille jag träffade för några månader sedan som jag inte kände mig redo för just då har gått och skaffat sig en seriös dejt (enligt vad han sa till mig samtidigt som han föreslog att vi skulle ses på en fika... om ni frågar mig så lät det väldigt mycket som att de är något mer -.-).
Lite andra killbekymmer (lol) på det. Mycket stress. Samt extremt dålig progress på gymmet för min del gjorde att jag nästan började bli orolig att jag mitt nyfunna jämna humör skulle komma att bli ett minne blott. Och jag skulle börja gå tillbaka till den ojämna person, med mycket lyckliga toppar och ångestfyllda dalar, jag varit väldigt mycket den senaste tiden. Men det gör jag inte. Det ska jag inte. Jag se till att må så bra som möjligt så ofta som möjligt. Det är bäst så. 
Plus, so what om det går lite dåligt för en ibland. Det är inte hela världen. 


Gud vad svårt det var för mig att skriva det här. Jag är inte van att skriva (och läsa) texter av mer avslappnad karaktär längre utan har akademiskt skrivande och läsande inpräntat i hjärnan. Bra nu när jag pluggar, men sämst annars..
Får se till att skriva mer här så jag inte blir helt hämmad i mitt språk!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: