Tisdag

Indoor walking. That's what we tried today. Det är ett crosstrainer-pass och det var nice. Riktigt köttigt. Jag älskar det. Det är dessutom precis vad jag känner att jag behöver just nu för de senaste månaderna har jag varit så pass slapp med maten, även träningen från början men den börjar bli mycket bättre. Har käkat lite väl mycket och framförallt lite väl mycket socker (!). Det är lugnt för det behövs ibland när man är trött och deppig. 
Men nu ska det bli andra buller. Eller det ska det ju INTE bli. Så att säga.
 
Jag har dessutom pluggat en del. Det känns lite press eftersom provet börjar faktiskt närma sig. Fast det ska förhoppningsvis gå bra. Så länge jag förbereder mig på riktigt och inte slarvar/tappar motovationen. 
 
Ja det är väl allt typ?!
Köpte ett par skor som jag nog måste byta/lämna tillbaka... Sedan letar jag efter en bra kappa för jag har insett att min vinterjacka är för varm fortfarande. Den funkade när man inte behövde mer än ett linne inomhus men nu behövs det och då måste jag byta fram och tillbaka utan att behöva svettas sönder på tunnelbanan eller tvingas skippa halsduk osv.
För vem vill bli helt blöt på ryggen av 10 min på tuben?! Inte jag i alla fall!
Ja hejsan I-landsproblem delux.
Börjar också bli riktigt taggad på att göra en riktigt stor, bra och extra lyckad utgång snart. Klä upp sig ordentligt, klackar och kläning (typ), bra förande med goda drinkar, en trevlig klubb med bra musik och dans, och givetvis underbara vänner sm sällskap.
 
Pussar. ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: