Krita

Imorse gick en kille som luktade krita* förbi mig i den superlånga rulltrappan upp från tunnelbanan vid universitet. Vilket fick mig att tänka på sexårs och hur mysigt det var att vara yngre. Att bara kunna springa runt och göra lite vad man vill utan att behöva tänka på vad tusan det ska bli av en.. (inte för att jag gör det så mycket nuförtiden heller..)
Flashbacks från barndomen så att säga. Sedan kom jag på hur extremt konstigt det egentligen är att jag ens kan tänka så med tanke på att jag verkligen känner mig som ett barn fortfarande. Måste fatta att det faktiskt snart är över 15 år sedan. Alltså herre. Det är FETT länge sedan!

Annars har jag varit i skolan ca. varje dag, gått på föreläsningar och grupparbetat, samt försökt pluggat endel till tentan tillsammans med gruppen. Det känns verkligen bra med min nya grupp, att de är sånna personer som tar tag i grejer på riktigt. För det är lite av min svaga sida. Jag gillar att komma på saker och idéer och har powern att sätta igång, men själva genomförandet blir alltid lite jobbigare. Bra det. Så slipper jag få hjärtklappning varje gång salstentan nämns bara för att jag inte har någon pluggvana alls......
 
* Förövrigt riktigt konstig sak att lukta ja.. Kanske till och med är något knarkigt över det, vad vet jag?!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: