Ssssssssssöndag..

Det har vart rätt festligt i helgen, fast att det skulle bli lugnt. Well det har varit svinroligt i alla fall.
Just nu har jag någon konstig variant av nackspärr, eller det gör bara ont när jag rör huvudet snabbt och mycket så det är ingen fara så länge jag inte kastar med håret typ. Märkte det när jag borstade håret, hade nog inte upptäckt det annars. Speciellt med tanke på att vi har suttit och kollat på olika serier hela dagen. Härligt!
 
"hejhejhejhejhej intresseklubben"
 
Men nu är jag helt ensam och börjar bli uttråkad igen (efter lite mer än två timmar själv, vad fan är mitt problem jag har umgåts med folk hela helgen liksom, adhd ?!)
 

Hejhej fredag!

Idag har jag sovit till tre och tagit en tur till centrum. (lol, menar såklart gick de ca 500m försökte låta fancy) (haha, lol ser ut som en som gör vågen eller hur?!)
Och fipplat en del min mobil som jag var och hämtade hos polisen igår för den hade ju blivit inlämnad.
Ikväll ska jag och Natalie bjuda Sophia på käk, för det lövade vi att göra för henne i födelsedagspresent :)
Har inte speciellt mycket intressant att säga, så här är två omotiverade (tänkte först skriva; två supermegarandom bilder på mig, min nya klänning och min röv, men sen kom jag på att jag var seriös så då gjorde jag aldrig det, tihi)
 
 
 
 

Mitt liv är ett SKÄMT, eller en VÄLDIGT bra serie

... för alla andra att titta på, för man gillar ju när det går galet till för huvudkaraktären, right?!
Jag ska ta det från början nu. Jag åkte som sagt in till stan (gamla) för att träffa en kille (som jag var på g med lite förra våren men sen blev det inget av en anledningar) och ta en fika. det var soft, vi hade det trevligt och snackade osv. Sen när vi blev klara så föreslog han att vi skulle ta en promenad längs Slussen, så det gjorde vi. Vi pratade, skrattade och hade det trevligt, han hade blivit mycket mer social av sig till skillnad från förut då det kändes som att jag snackade hål i huvudet på honom för att han var så fåordig. Anyways det var roligt och så.
Tills vi stannade vi ett övergångsställe och väntade på grön gubbe, då han kläckte ur sig: "jag vill verkligen ha sex med dig!". Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på det, för det kom så plötsligt och sist vi hade träffats så hade han bara haft sex i förhållanden och såg väldigt seriöst på det och ville vänta tills man var tillsammans. Så jag titta på honom lite roat, men sa ingenting. Då fortsatte han med att säga "Jag vet att det här kom lite från ingenstans, men det är lugnt för jag har slutat hålla på mig nu och sex är inte längre en så stor grej för mig.".Jag var forfarande chokad över den helt sjuka situationen och och svarade med ett frågande "okej".
Då fortsatte han igen och sa "jag vet att det var ett problem för oss förut för att jag ville bara ligga när det väl var jätteseriöst och du ville inte ha något seriöst alls, så det fanns ingen direkt framtid och så, men det är ju löst nu jag har jobbat på det en del.".
Han undrade varför jag blivit så tyst och då svarade jag att jag inte såg det där han nyss sa som en komplimang direkt.Vem tusan skulle gjort det lixom; ah nu betyder inte sex något för mig så nu kan vi ligga. Också det faktum att han inte ens frågat mig om jag vill, ever, för sist hade han sagt nej redan innan det ens var i närheten av att hända. Sen lade jag också till att han hade sagt att han har tänkt mycket på mig och saknat mig sen sist vi träffades och att han blev så glad att jag äntligen vill ses efter över en månad(s tjat). Då svarade han med att säga: "Det där sa jag ju för att du skulle gå med på att träffas".
 
Eh ja... så kan det gå. Kul liv. Det går bra nu osv.
Tror på allvar att det måste vara något sinnessjukt fel med mig med tanke på vilka som jag drar till mig/dras till... 
Seriöst vad är felet? Kan alla med problem sluta hitta mig TACK.
Feel free to laugh at min fina framgång.
Blä, det är så synd om mig nu att