Alltså barn

- Mamma ska vi av snart?
- Ja nästa.
- Nästa?
- När tåget stannar igen.
- Jahaaa.
***
- Huddinge, mamma dom sa huddinge!! Det är ju här vi ska gå av! (Hoppar och skuttar runt)
- Glöm inte dina vantar älskling
- Jag har dom och jag är REDO! (Hoppar extra högt en gång och skuttar sedan fram till dörrarna och hoppar ut när de öppnas).

Jag har även instagram och Twitter!

(Något hände tydligen med publiceringen igår så nu blir det två inlägg på raken.. Funderar starkt på att byta bloggplatform även om nu bloggar är "fett ute" och jag egentligen borde sluta, till det säger jag KÄFTEN JAG GÖR VAD JAG VILL GÖRA OCH NU ÄR DET ATT HA EN BLOGG JAG SKRIVER BRA SAKER OCH RANDOM SHIT PÅ!!!!!)

Solen skiner och man kan nästan tro att det är vår vilket är superhärligt för detta snötäcke som varit konstant sedan november börjar bli en aning (väldigt) irriterande. Jag menar, det räcker nu. Tack, vi har förstått att det fortfarande går att få en riktigt kall och snöig vinter. Nu vill vi inte ha kvar det längre, vi vill ha en fin härlig vår utan snö, slask och/eller is.

Jag har tom. gjort en top3-lista över varför det borde bli vår NU!
1) Om det slutar vara rätt kallt och fuktigt kommer mina halsbakterier dö (de som skapar min superhalsfluss som inte vill ge sig), vilket gör att jag slipper ha ont i halsen. :)
2) Man kan ha finare och roligare kläder som också syns när man är ute pga att man slipper gå runt med tjockis-vinterjacka.
3) Man kan sitta ute och mysa, dricka kaffe (och annat.. - hej 20åring) i solen i någon park, sitta på uteserveringar, äta frukost och läsa på balkongen, springa utomhus utan att man svettas ihjäl och fryser samtidigt (hemskt!), ta mysiga promenader med personer man tycker om.