Dagboksanteckningar

Skit också. Hatar när min blogg strular... ska nog byta bloggportal snart?! (kommer nog inte hända...?!)
 
Har tagit det ganska lugnt i helgen. (som jag försökte förmedla tidigare...)
Idag hade vi vår vanliga föreläsning. Sedan följde jag med på en till föreläsning som handlade om studieteknik. Vilket kändes riktigt nice. Vi fick lära oss om vilken typ av inlärning vi hade lättast för, min var auditiv. Audiell, as in ljudlig. Jag lär mig bäst av att höra. Vilket stämmer bra. Dessutom hade jag lite av en som hette kinestetisk, vilket betydde att man använder kroppen, dvs testar.
Tyckte faktiskt att den föreläsningen var riktigt bra, för även om jag "vet" hur man gör så är jag inte bra på att göra det, ordentligt.. 
 
Ja, och när jag kom hem så pluggade jag en del. Dvs. gick igenom anteckningarna jag gjort och skrev in den i ett dokument tillsammans med föreläsnings-power pointens stödord (helt skum mening, jag vet)
 
Sen måste jag klaga på att jag inte kunnat/kan träna som jag vill nu när jag faktiskt ska/vill/har tid. Pga mitt halsont. Det känns väldigt irriterande för jag har lyckats komma in i ett flyt, det första riktiga sedan typ slutet av september*, och min träning började äntligen gå frammåt. Och jag vill verkligen komma igång innan jul så att man kan hitta flytet innan alla med nyårslöfte börjar befolka gymmet igen (PAIN!!).
 
 
 
* Ja ni kan ju gå tillbaka och läsa vad som hänt, men gör helst inte det för vill inte framtå som en tönt. Eller wtf gör som ni vill, jag vet att jag hade gjort exakt tvärt emot vad som stod så att e....... I fall någon undrar: det är lugnt nu. Ganska ensamt för jag fimpade mitt safety net precis efter det när jag blev irriterad någon gång (haha, bra impulskontroll much?!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: