Äntligen

Så, nu har jag vaknat klockan halv sju en lördagsmorgon, gått till HGY i snöstorm, träffat Sara och en hel del andra familjära personer, skrivit tre prov, kissat i varje paus samt före och efter (det är sju gånger på åtta timmar, om någon försökte räkna ut det...!), lunchat med Sara, skrivit två prov till, gått hemåt i solsken, hämtat ut paketet från Partykungen, lämnat av Sara vid bussen och gått den sista biten hem.

Med andra ord, idag har jag skrivit högskoleprov!

This time, it's serious

Idag har jag en date med extremt många, gamla, högskoleprov. Med andra ord - jag ska göra ett sista ryck och plugga ordentligt till högskoleprovet, som är på lördag.

Ja, jag börjar bli riktigt nervös. Fast, jag ser till att inte ha några som helst förväntningar för alla säger att det går sämst första gången...

Så, ha överseende med min frånvaro (!).
För att det är faktiskt sjukt jobbigt att klämma ur sig något bra, om man bara hänger runt och gör roliga saker är läget helt annorlunda (märkligt att inte alla fattar det...?!), roligt och intressant när man har huvudet fullt av plugg, tentor och nervositet! Och då känner jag att jag hellre bloggar sällan än fyller ut bloggen med skit bara för att ha något att publicera.